Inschrijven NVVB Webinars

Je kunt je alleen ingelogd inschrijven. Log hiervoor rechts bovenin in. Heb je nog geen inloggegevens? Vraag deze via dit formulier aan. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag deze hier met jouw e-mailadres aan.

Het jaar 2020 is tot nu toe voor iedereen anders gelopen dan verwacht, zo ook voor de NVVB. Waar het NVVB Jaarcongres eerst in april had moeten plaatsvinden en toen in oktober, gaat het jaarcongres van dit jaar helemaal niet meer door. Ook alle regiocongressen zijn geschrapt. Omdat we jullie, onze leden, toch graag op de hoogte houden van alles wat er speelt, hebben we gekeken naar alternatieven. En die hebben we gevonden! In de maanden oktober en november organiseren wij vier webinars over onderwerpen die momenteel spelen in het vakgebied Burgerzaken.  

Onderwerpen   

  • Verkiezingen in coronatijd   
  • BRP en Paspoortwet, nu en in de toekomst   
  • Ontwikkelingen rondom Digitale Identiteit   
  • Elektronische Dienstverlening burgerlijke stand   

Locatie en aanmelden 
De webinars vinden digitaal plaats. Een dag van te voren, krijg je via de mail, de uitnodiging toegestuurd waarmee je kan deelnemen. Indien je meerdere webinars wilt volgen, dien je je per webinar aan te melden. 

Data 
Op donderdag 1 oktober, 29 oktober, 12 november en 26 november 2020 van 14.00 tot 15.30 uur. Vanaf 13.30 uur is het mogelijk om deel te nemen aan de webinar. Let op! We starten stipt om 14.00 uur dus zorg dat je op tijd klaar zit.    

Kosten
Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) en (keten)partners mogen gratis deelnemen aan deze webinars. Ben je dus individueel lid van de NVVB, werkzaam bij een (keten)partner of werk je bij een Nederlandse gemeente, dan mag je gratis deelnemen en ontvang je geen factuur. Voor niet-leden en niet-(keten)partners geldt een bijdrage van €75 per persoon per webinar. Ter controle hiervoor gebruiken we je mailadres.

Capaciteit
Helaas is er een maximaal aantal deelnemers van 300 personen. Staat er bij de webinar dat er 0 beschikbare plaatsen zijn? Dan is de webinar vol. Wil je op de reservelijst komen te staan? Stuur dan een mail naar evenementen@nvvb.nl met daarin welke webinar je graag wilt volgen. Indien er een plaats vrij komt, krijg je hiervan bericht. Ontvang je geen bericht? Dan is er helaas geen plek vrij gekomen. De webinars zullen hoogstwaarschijnlijk opgenomen worden en geplaatst worden op het NVVB Platform. Deze mogelijkheden worden momenteel onderzocht.