Inschrijven NVVB Webinars

Je kunt je alleen ingelogd inschrijven voor de NVVB webinars.


Webinar De BRP Terugmeldvoorziening
Op dinsdag 12 oktober van 10.30 – 12.00 uur organiseren de NVVB en RvIG een webinar over de Terugmeldvoorziening (TMV). Tijdens deze webinar wordt het proces van melding tot afronding van een terugmelding door verschillende partijen besproken en uitgelegd, en zullen daarnaast onder andere handige tips gegeven worden over het gebruik van de TMV.

 

Webinar De Uitvoering van de RANOV-regeling
Op donderdag 14 oktober van 10.30 - 12.00 uur organiseren de NVVB en IND een webinar over de Uitvoering van de RANOV-regeling. Voor wie geldt de regeling nu? Aan welke voorwaarden moet een houder van een verblijfsvergunning voldoen? Hoe informeren we deze groep? Hoe kun je hen zo goed mogelijk helpen aan het loket? En niet onbelangrijk: waar kun je terecht als je vragen aan de IND hebt?

 

Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) mogen (gratis) deelnemen aan deze webinars. Ben je dus individueel lid van de NVVB of werkzaam bij een Nederlandse gemeente, dan kun je jezelf aanmelden voor deze webinars. Val jij niet onder deze groep, dan kun je de webinars helaas niet volgen.